Er wordt nu een video gestart - Arts

MEDISCH
OPLEIDINGS-
PROGRAMMA

UW LEERTRAJECT

Medtronic zet zich ervoor in chirurgen te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun expertise met het oog op betere patiëntresultaten. We werken samen met toonaangevende internationale en Europese faculteiten om programma's van hoge kwaliteit te ontwikkelen en te leveren in uitstekende en moderne faciliteiten. 

De deelnemers krijgen een combinatie van opleidings- en leermethoden aangereikt, waaronder onlinetraining, lezingen, discussies met vakgenoten, kadaverworkshops en bestudering van casestudies.

Hoewel de inhoud en benadering per cursus verschillen, wordt de deelnemer altijd aangemoedigd om zijn of haar eigen ideeën, kennis en ervaring in te brengen en actief deel te nemen aan een open dialoog met collega's en opleiders.

ONZE VISIE

Onze programma's zijn bedoeld om specialistische kennis en chirurgische vaardigheden voortdurend te ontwikkelen om betere klinische resultaten te behalen. Ze worden gekenmerkt door drie principes:

Onze visie

ONZE PROGRAMMA'S

Ons programma

Raadpleeg de handleiding van het apparaat voor meer informatie over de gebruiksaanwijzing, indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen. Neem voor nadere informatie contact op met Medtronic en/of raadpleeg de website van Medtronic op www.medtronic.com