BAKKEN INVITATION WAT DOE JIJ MET JE ‘EXTRA LEVEN’?

Heb jij een ‘extra leven’ gekregen dankzij medische technologie? Ben jij een belangenbehartiger, innovator of iemand die zich inzet voor anderen en de gemeenschap?

Meld je dan aan

 

Ben jij een belangenbehartiger, een innovator, sociaal ondernemer of iemand die zijn of haar tijd en talent heeft gewijd aan het verbeteren van de levens van anderen in jouw gemeenschap? En heb jij een medische aandoening zoals een hartaandoening, beroerte, diabetes, kanker, chronische pijn, neurologische ziekte, obesitas of gastro-intestinale en urologische aandoening overwonnen met behulp van medische technologie of een medische oplossing? Meld je dan nu aan voor het Bakken Invitation-programma en accepteer onze uitnodiging om andere mensen zoals jij te ontmoeten, die ook doorleven, doorgeven en verder dromen (Live On. Give On. Dream On.).

Bakken Invitation Award-winnaars (Honorees) zijn mensen die ‒ met behulp van medische technologie ‒ hun gezondheidsproblemen hebben overwonnen en hun 'extra leven' gebruiken om een verschil te maken in gemeenschappen over de hele wereld. Award-winnaars laten zien dat toegang tot kwaliteitszorg patiënten de kracht kan geven om niet alleen hun eigen gezondheid onder controle te houden, maar ook het leven van anderen te helpen verbeteren.

VERGROOT JE VERDIENSTEN OM EEN VERSCHIL TE MAKEN

Als jij kunt aantonen dat je jouw 'extra leven' gebruikt om:

  • door te leven door belangen te behartigen;
  • door te geven door jouw bijdragen aan innovatie; of
  • verder te dromen door jouw werk dat gemeenschappen en de levens van anderen verbetert;

dan willen we je graag leren kennen.

Als je wordt geselecteerd, zullen jij en je (verzorgende) partner een uitnodiging krijgen om vijf inspirerende dagen mee te beleven, waar je onder meer:

  • andere indrukwekkende mensen zult ontmoeten die hun 'extra leven' gebruiken om een bijdrage te leveren aan de gemeenschap;
  • een award-uitreikingsceremonie met Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic, zult bijwonen;
  • inspiratie voor jouw 'extra leven' kunt opdoen.

Vluchten, maaltijden en verblijf voor het 2018 Bakken Invitation-evenement in Kona op Hawaï ‒ van 9 tot en met 14 januari 2019 ‒ zijn inbegrepen. Dit jaar zullen er voor de Bakken Invitation Award twaalf mensen worden geselecteerd die een medisch hulpmiddel hebben/gebruiken of een medische behandeling of therapie hebben ondergaan.

Lees de Engelstalige programmarichtlijnen om te zien of je in aanmerking komt.

DE INSPIRATIE

Earl Bakken

De Medtronic Foundation is in 2013 gestart met het Bakken Invitation-programma om patiënten te eren die DOORLEVEN. DOORGEVEN.
VERDER DROMEN.

Geïnspireerd door zijn eigen ervaring heeft Earl Bakken, medeoprichter van Medtronic, het programma in het leven geroepen. Earl heeft zelf baat bij medische technologie: een pacemaker, insulinepomp en hartstents die hem een 'extra leven' hebben gegeven, dat hij gebruikt om terug te geven aan zijn gemeenschap. Earl blijft vurig hopen dat eenieder die een 'extra leven' heeft gekregen, overweegt om terug te geven — in de vorm van een kleine of grote bijdrage.