Global Champions - programma-overzicht

Global Champions programma-overzicht

Ontdek ons Global Champions-programma

 

WORD EEN GLOBAL CHAMPION EN INSPIREER ANDERE HARDLOPERS

Duursport beoefenen is geen peulschil. En het is nog zwaarder als je lichaam een mogelijke belemmering vormt. Medtronic Global Champions™ zijn atleten die gezondheidsproblemen hebben overwonnen en weer een actief leven hebben opgepakt dankzij medische technologie. Moedig en vastberaden laten ze de wereld zien dat een leven met een medisch hulpmiddel/na een medische ingreep ze niet weerhoudt van het nastreven van hun doelen en passie.

Ben je ouder dan 18 jaar en een getraind hardloper? En heb je ‒ dankzij medische technologie ‒ een medische aandoening overwonnen zoals hartziekte, beroerte, diabetes, kanker, chronische pijn, neurologische aandoening, obesitas, gastroparese of blaas- of darmcontroleproblemen? Inspireer dan anderen en vertel je verhaal. De inschrijftermijn voor de wedstrijden van 2018 is inmiddels verstreken. Je kunt je wel al aanmelden voor het Medtronic Global Champions-team van 2019.

LOOP MEE IN DE MEDTRONIC TWIN CITIES-MARATHON OF DE TC 10 MIJL-WEDSTRIJD OP 7 OKTOBER 2018

Als je wordt geselecteerd, krijg je een inschrijvingsbewijs voor jezelf en een gasthardloper voor óf de Medtronic Twin Cities Marathon óf de TC 10 mijl-wedstrijd in het Amerikaanse Minneapolis en St. Paul. Tevens ontvang je voor beiden een reispakket bestaande uit de vluchten, maaltijden en accommodatie. Voor het team van dit jaar worden twintig hardlopers geselecteerd die voldoen aan de criteria, waaronder lopers voor de marathon en voor de TC 10 mijl-wedstrijd.

Om in aanmerking te komen moet je ouder zijn dan 18 jaar en gebruikmaken van een medisch hulpmiddel of een therapie of procedure hebben (ondergaan) voor jouw chronische aandoening. Bovendien moet je een ervaren hardloper zijn die met de medische aandoening al eerder een 10 mijl-wedstrijd, halve marathon of hele marathon heeft uitgelopen.

Bekijk het wedstrijdreglement en de voorwaarden voor deelname (Engelstalig)