WERELDWIJDE BURGERZIN VAN ONS BEDRIJF – BETROKKENHEID VAN OUDSHER

Bij Medtronic is maatschappelijk verantwoord ondernemen ingebouwd in onze missie. Deze bestaat uit zes beginselen die medeoprichter Earl Bakken in 1960 vastlegde om het doel van de onderneming en de weg naar de toekomst te definiëren. Het eerste beginsel vraagt ons om 'bij te dragen aan het menselijk welzijn’ en een ander om 'ons maatschappelijk verantwoord te gedragen'. Eenvoudige woorden die lang geleden zijn geschreven en toch visionair zijn als je kijkt naar de recente wereldwijde druk op bedrijven om waarde te creëren voor alle belanghebbenden.

Nu, 60 jaar later, vormt de missie van Medtronic de basis voor de betrokkenheid van onze werknemers: een gedeeld streven en een consistente leidraad voor de manier waarop we als bedrijf opereren. Het is overal ter wereld de kern van onze bedrijfscultuur en de reden waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel blijft van onze bedrijfsactiviteiten. En daar dragen onze werknemers aan bij.

De betrokkenheid van onze werknemers vertaalt zich naar meer dan 90.000 werknemers in meer dan 150 landen die elke dag uitdragen dat ze werken voor een bedrijf dat waarde toevoegt aan de maatschappij, zorgdraagt voor het milieu, werknemers wereldwijd ondersteunt en verantwoord werkt.

2019 Citizenship Report Summary

DOWNLOAD HET ENGELSTALIGE RAPPORT

2019 Integrated Performance Report

LEES HET VOLLEDIGE ENGELSTALIGE RAPPORT

DUURZAAM ONDERNEMEN ALS PRIORITEIT  VAN INSPIRATIE TOT ACTIE

Een maatschappelijk verantwoord bedrijf blijven vergt actie. Het vereist dat we ons hiervoor concentreren op onze holistische financiële en sociale invloed en ons milieubeheer. En we gaan deze uitdaging graag aan.

Onze wereldwijde duurzaamheidsinitiatieven zorgen ervoor dat we doorgaan als een doelgericht bedrijf met focus op het welzijn van de hele wereld. Via planning, strategisch denken en een gedrevenheid om verantwoord te ondernemen zijn we constant bezig om onze vele prioriteiten in evenwicht te brengen, met onze missie in gedachten.

Wij ondersteunen de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling1 van de Verenigde Naties (United Nations Sustainable Development Goals) om ‘vrede en welvaart voor de mens en de planeet' te bereiken. We richten ons op de doelen waar we de grootste invloed op kunnen hebben.

ONDERSCHEIDINGEN

Need

MEDTRONIC IN TOP 50-LIJST VAN DIVERSITYINC

Erkend voor het achtste jaar, blijft Medtronic standvastig in zijn streven naar inclusie, diversiteit en rechtvaardigheid.

LEES HET ARTIKEL

   

Logo with text that says Proud 2020 Catalyst Award Winner, a blue C, and text that says Workplaces that Work for Women

MEDTRONIC WINT CATALYST AWARD VAN 2020

De onderneming krijgt wereldwijde erkenning voor haar inspanningen om de inclusie van vrouwen te bevorderen en hen aan te moedigen om leidinggevende functies te bekleden.

MEER OVER DE CATALYST AWARD

   

Female employee in lab

FORTUNE BENOEMT MEDTRONIC TOT EEN VAN DE 'MEEST GEWAARDEERDE BEDRIJVEN' IN 2021

Medtronic staat in de jaarlijkse lijst van het tijdschrift met de Meest gewaardeerde bedrijven uit 52 bedrijfssectoren.

LEES MEER OVER DE LIJST

   

Twee mannen met een zakelijke casual look voeren een gesprek in een laboratorium terwijl ze kijken naar een tablet

Medtronic wordt erkend voor zijn leiderschap in duurzaamheid

Medtronic is voor het twaalfde opeenvolgende jaar aanwezig op de Noord-Amerikaanse Dow Jones Sustainability Index.