HET NIEUWE MEDTRONIC

Medtronic werkt samen met nieuwe partners, op nieuwe manieren, om de gezondheidszorg over de hele wereld te verbeteren. Door het samengaan met Covidien (nu Minimally Invasive Therapies Group) zijn we meer dan ooit in staat om tegemoet te komen aan de gezondheidszorgbehoeften van meer mensen over de hele wereld.

Datgene wat we doen verbinden met wat mensen nodig hebben

We zetten ons in om levens te verbeteren met behulp van onze medische technologieën en oplossingen. Door de fusie met Covidien kunnen we sneller en gerichter zinvolle innovaties ontwikkelen voor ziekenhuizen, gezondheidszorgsystemen en professionele zorgverleners. Daardoor kunnen zij patiënten en hun naasten wereldwijd de meest optimale zorg bieden.

Innoveren door samen te werken

We weten dat innovatie alleen zinvol is wanneer deze veilig, effectief en bruikbaar is. Daarom werken we samen met gezondheidszorgsystemen en medische zorgverleners. We bundelen onze krachten met hun expertise. We richten onze samenwerking zo in dat we de meest optimale resultaten behalen.

Door de steeds veranderende behoeften in de gezondheidszorg moeten bedrijven die gezondheidszorgproducten en -diensten leveren, bereid zijn om dingen anders te doen. Het samengaan van Medtronic en Covidien toont aan dat wij gedreven zijn om anders te denken bij het oplossen van problemen, in het belang van een betere gezondheidszorg. We zullen u op de hoogte houden van de vooruitgang die we boeken met deze nieuwe benadering om meer mensen een betere gezondheidszorg te bieden.