Training und Education

Impact

Outcomes-Based Learning

Een gezondheidszorg die op waarde en patiëntresultaten is gebaseerd (value-based healthcare) is ons gemeenschappelijke doel. We hebben goed geluisterd toen professionele zorgverleners aangaven dat constante bijscholing DE sleutel is naar een kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg.

Met trots presenteren we Medtronic Impact ‒ ons innovatieve opleidingsprogramma voor professionele zorgverleners dat onze medische educatie radicaal verandert. Medtronic Impact gaat verder dan de traditionele training over producten en procedures. Wij concentreren ons op de cursist en ondersteunen professionele zorgverleners gedurende hun hele carrière met een resultaatgericht leerproces. Samen met een groep toonaangevende partners werken we aan een compleet leerplan ‒ van beginner tot expert ‒ waarbij de nieuwste technologieën gebruikt worden, met als centrale doel: verbeterde resultaten bij alles wat we doen.

Medtronic Impact Trailer

Impact - Outcomes-Based Learning

Medtronic Impact transformeert trainingen en educatie door middel van:

  • partnerschappen met trainings- en opleidingsinstituten en medische organisaties van wereldklasse;
  • individuele programma's voor professionele zorgverleners gebaseerd op hun eigen specifieke leertraject;
  • innovatieve technologieën om impactvolle opleidingservaringen online aan te bieden, zodat de cursist kan leren op een plaats en tijd die hem of haar het beste uitkomt.