Integrated Health Solutions

Integrated Health Solutions

Medtronic is al meer dan 65 jaar lang toonaangevend op het gebied van innovatieve medische technologie. Vanuit het besef dat er een grote behoefte is aan een betere balans tussen aan de ene kant het verbeteren van de toegang tot de gezondheidszorg en het verlagen van behandelingskosten, en aan de andere kant het leveren van hoogkwalitatieve zorg, heeft Medtronic de divisie Integrated Health SolutionsSM opgezet.

Deze nieuwe divisie biedt u ondersteuning die veel verder gaat dan medische hulpmiddelen alleen. Via Integrated Health Solutions zet Medtronic haar unieke combinatie van financiële middelen, expertise op het gebied van procesoptimalisatie en therapiekennis in.

BEST MOGELIJKE RESULTATEN

Door samen te werken, helpen we u bij het opzetten van een ‘value-based’ gezondheidszorg door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die uw resultaten optimaliseren – en die u in staat stellen de kwaliteit van uw zorg, de operationele prestaties en uw financiële rendement te verbeteren.

GEDEELD RISICO EN GEDEELDE BELONING

We streven ernaar om toonaangevend te zijn in het ondersteunen van ziekenhuizen, artsen, verzekeraars en zorgstelsels bij het leveren van hoogkwalitatieve en kosteneffectieve zorg.

Ons bedrijfsmodel is dan ook gebaseerd op een actieve rol binnen de langetermijnsamenwerkingen die we aangaan, waarbinnen waarde- en risicodelingsregelingen en voorspelbare ‘fee-per-procedure’-modellen centraal staan. Kortom, wij nemen meer dan ooit verantwoordelijkheid voor uw succes.

Download onze Integrated Health Solutions-brochure

Bekijk de video over onze oplossingen voor operatiekamers

De vier pijlers

Four Pillars

Wij bieden een ruim aanbod aan oplossingen voor toepassing binnen de hele zorgketen en richten ons vooral op ziekenhuisafdelingen waar wij altijd al sterk aanwezig zijn geweest.

Deze krachtige, eenvoudige oplossingen zijn gebaseerd op vier pijlers:

  • Turnkey Set-up (kant-en-klaar opzetten van infrastructuur en systemen);
  • Manage (beheren van niet-klinische processen);
  • Optimise (verbeteren van operationele prestaties);
  • Develop (creëren en kapitaliseren van groeipotentieel) .

Meer

Casestudies

Case Studies

Onze reputatie is gebaseerd op onze mooie staat van dienst in het realiseren van efficiëntieverhogingen en kostenoptimalisatie.

Meer

Videogalerij

Videogallerij

Luister naar de verhalen van zorgprofessionals die de resultaten van ons partnerschap direct en van dichtbij hebben ervaren.

Bekijk de video's