Υποστήριξη της Medtronic

Στις μέρες μας, δεδομένου ότι η εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 διαταράσσει τη ζωή σε όλο τον κόσμο, οι μηχανικοί αναπνευστήρες, τα αναπνευστικά φίλτρα, τα μηχανήματα οξυγόνωσης και τα παλμικά οξύμετρα της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες υγείας στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Αυτές και άλλες σημαντικές ιατρικές τεχνολογίες βοηθούν στο να κρατηθούν στη ζωή ασθενείς με κορωνοϊό και βαριά αναπνευστική νόσο που οφείλεται σε αυτόν. 

Τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση για τα προϊόντα

Η τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση για τα προϊόντα είναι σημαντική για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που θέλουν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους ή για εκείνους με μικρή εμπειρία στη φροντίδα βαρέως πασχόντων ασθενών σε περιβάλλον εντατικής θεραπείας. 

Προκειμένου να παράσχει σε αυτούς τους επαγγελματίες υγείας των ΜΕΘ ό,τι χρειάζονται για τη φροντίδα των ασθενών, για τον έλεγχο της λοίμωξης και για τη μείωση της διασποράς, η Medtronic έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για τα σχετικά προϊόντα.

Κάντε κλικ παρακάτω σε μία από τις κατηγορίες, για πρόσβαση στα τεχνικά εγχειρίδια των προϊόντων, στις οδηγίες χρήσης, σε βίντεο, ηλεκτρονική μάθηση κ.λπ. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ιστοσελίδα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα έγγραφα και με τις πιο πρόσφατες ειδήσεις.

Για γενικές πληροφορίες των προϊόντων, επισκεφθείτε την σελίδα μας

Σχετικοί σύνδεσμοι

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο gethelp@medtronic.com

Medtronic Respiratory & Monitoring Solutions σε Ευρωπη, Μεση Ανατολη, Αφρικη