Medtronic-tuki

Tällä hetkellä, COVID-19-pandemian tuhotessa ja vaikeuttaessa elämää ympäri maailmaa, yhtiömme valmistamat mekaaniset hengityslaitteet, hengityssuodattimet, hapetuskoneet ja pulssihappipitoisuusmittarit ovat terveydenhuoltoammattilaisten käytössä tämän taistelun etulinjoilla. Nämä ja muut kriittisen tärketä lääkinnälliset teknologiat auttavat ylläpitämään elämää niiden koronaviruspotilaiden kohdalla, joilla on vaikea viruksen aiheuttama hengityssairaus. 

Tekninen tuotetuki ja koulutus

Teknisen tuotetuen ja koulutuksen saatavuus on äärimmäisen tärkeää lääkäreille ja sairaanhoitajille, jotta he voivat päivittää tietojaan sekä niille, joilla on vain vähän kokemusta vaikeasti sairastuneiden hoidosta tehohoidosta. 

Voidaksemme toimittaa näille teho-osaston terveydenhuollon ammattilaisille ne välineet, joita he tarvitsevat potilaiden hoidossa ja rajoittaakseen infektion leviämistä ja kontaminaatiota, olemme koonneet yhteen kaiken olennaisen tuotetiedon.

Napsauta tässä jäljempänä olevista kategorioista yhtä saadaksesi käyttöön teknisiä tuotekäsikirjoja, käyttöohjeita, videoita, e-opetusmateriaalia yms. Huomaa, että tätä sivustoa päivitetään säännöllisin välein.

Yleistä tietoa on saatavissa käymällä sivustolla medtronic.co.uk/rms

Medtronic-yhtiön hengityksen & seurantaratkaisut EMEA-alueelle

Ota meihin yhteyttä

Suomalainen asiakaspalvelu: +358207281210

Lisätietoja on saatavissa ottamalla yhteyttä suoraan paikalliseen edustajaamme gethelp@medtronic.com.