Medtronic Support

Terwijl de COVID-19 pandemie vandaag de dag over de hele wereld levens ontwricht, worden onze mechanische beademingsapparatuur, beademingsfilters, oxygenatiemachines en pulsoximeters gebruikt door zorgverleners in de frontlinie van deze strijd. Deze en andere kritieke medische technologieën helpen ons het leven in stand te houden van coronapatiënten met ernstige respiratoire aandoeningen veroorzaakt door het virus.

Technische productondersteuning en training

Technische productondersteuning en training zijn van kritiek belang voor artsen en verpleegkundigen die hun kennis willen bijwerken. Tevens kan deze informatie andere zorgkundigen helpen meer kennis te vergaren over patienten op de intensive care. 

Om deze IC-professionals te bieden wat ze nodig hebben om patiënten te behandelen, de infectie te beheersen en contaminatie te reduceren, heeft Medtronic alle relevante productinformatie bijeengebracht.

Klik hieronder op een van de categorieën voor toegang tot producthandleidingen, gebruiksaanwijzingen, video's, e-learning, etc. Houd er rekening mee dat deze webpagina regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe documenten en het laatste nieuws.

Ga voor algemene productinformatie naar hier.

Contact opnemen

Klantenservice

Als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op met de verkoopvertegenwoordiger voor uw regio. Neem contact gethelp@medtronic.com

Medtronic Respiratory & Monitoring Solutions Europa, Midden-Oosten en Azië