placeSverige (Sweden)

Medtronic Support

Idag, då spridningen av COVID-19-pandemin stör livet runt om i världen, används våra mekaniska ventilatorer, andningsfilter, syresättningsmaskiner och pulsoximetrar av sjukvårdspersonal på frontlinjen i denna kamp. Denna och annan kritisk, medicinsk teknik, hjälper till att bibehålla liv för de coronaviruspatienter med svår luftvägssjukdom, som uppkommit på grund av viruset. 

Teknisk produktsupport och utbildning

Teknisk produktsupport och utbildning är avgörande för läkare och sjuksköterskor som vill uppdatera sin kunskap eller för personer med liten erfarenhet av vård för kritiskt sjuka patienter på intensivvården. 

För att ge intensivvårdspersonalen vad de behöver för att behandla patienter, för att kontrollera infektionen och för att minska kontamination, har Medtronic konsoliderat all relevant produktinformation.

Klicka nedan på en av kategorierna för att få tillgång till tekniska produkthandböcker, bruksanvisningar, videor, e-inlärning, etc. Observera att denna webbsida ska uppdateras regelbundet med nya dokument och de senaste nyheterna.

Allmän produktinformation finns på  besök här.

Kontakta oss

Kundtjänst i Sverige: 08-56858510

Om du inte hittar det du letar efter, ska du kontakta gethelp@medtronic.com för ytterligare teknisk support på lokalt språk.

Medtronic Respiratory & övervakningslösningar EMEA