Er wordt nu een video gestart - Vrouwen in het lab

VERANTWOORD WERKEN IN DE SAMENLEVING

Met het groeien van onze impact, groeit ook onze verantwoordelijkheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat we de grenzen van de medische technologie op een evenwichtige manier verleggen.

Door samen te werken met partners overal ter wereld, verbeteren onze producten, diensten en oplossingen de levens van miljoenen patiënten wereldwijd. We begrijpen dat met het groeien van onze impact ook onze verantwoordelijkheid groeit. Op een verantwoorde manier groeien betekent dat we moeten blijven innoveren en investeren en dat we de grenzen van de medische technologie op een evenwichtige manier verleggen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in dat we werken volgens een sterke governancestructuur, onbesproken bedrijfsethiek, duurzame werkwijzen, een betrouwbare en diverse toeleveringsketen en dat we kwalitatief hoogwaardige producten leveren.

GOVERNANCE, ETHIEK EN INTEGRITEIT:
EEN SOLIDE BASIS VOOR BAANBREKEND WERK

Portret van een Aziatische zakenvrouw die een roze blouse met een kraag en een parelketting draagt

Een sterke governance en een onveranderde bedrijfsethiek vormen mede het DNA van Medtronic en bepalen de richting van alles wat we doen, elke dag opnieuw. Onze bedrijfsleiding stelt hoge verwachtingen aan het bedrijf en aan iedereen met wie we in contact staan. Ethiek en verantwoording nemen, staan centraal in onze interacties met al onze belanghebbenden, waaronder zorgpartners, klanten, patiënten en toezichthouders overal ter wereld.

HOGE KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID:
KENMERKEN VAN ELK PRODUCT VAN MEDTRONIC

Vrouw met veiligheidsbril

Onze producten en diensten leveren een grote bijdrage aan het verbeteren van mensenlevens. Onze medewerkers hebben een onaflatende inzet om producten met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te produceren om de resultaten van patiënten overal ter wereld te verbeteren.

ONTDEK HOE DE INZET VOOR HET LEVEN VAN DE PATIËNT ONS WERK BEPAALT

VERANTWOORD LEVERANCIERSMANAGEMENT:
ONZE WAARDEN EN PASSIE DELEN OM EEN VERSCHIL TE MAKEN

Twee mannen met een casual zakelijke look zijn in gesprek in een laboratorium terwijl ze naar een tablet kijken

Onze leveranciers en opdrachtnemers zijn essentieel voor ons bedrijf. We verwachten van ze dat ze onze waarden delen en aan onze hoge standaarden voldoen wat betreft ethisch gedrag, kwaliteit en de verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de maatschappij. We zijn trots op ons verantwoorde en diverse leveranciersmanagement, waardoor we in staat zijn om de mensen en gemeenschappen die ze nodig hebben, van onze producten te voorzien.