Your browser is out of date

With an updated browser, you will have a better Medtronic website experience. Update my browser now.

×

Skip to main content

Onze impact

Impact met een doel

We zijn de wereldwijde marktleider in technologie voor de gezondheidszorg. Gedreven door onze missie. En we zetten ons doel om in daden.

Als de marktleider binnen de gezondheidszorgtechnologie beschikken we over het buitengewone vermogen om grote mondiale uitdagingen positief te beïnvloeden. We creëren een blijvende impact voor patiënten, artsen, werknemers en gemeenschappen, om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties een beter en gezonder leven leiden.

Dit is onze impact op de wereld.

A photo of a small business owner in India in his workshop.

Toegang

Toegang tot technologieën voor gezondheidszorg versnellen

We geloven dat technologie kan helpen de gezondheidskloven in de wereld te dichten. Door mensen op de eerste plaats te zetten, vinden we nieuwe manieren om hun gezondheid te verbeteren en tegelijk de kosten te drukken. En door partnerschappen, onderwijs en belangenbehartiging ruimen we belemmeringen voor de zorg uit de weg, zodat meer mensen baat kunnen hebben bij deze levensveranderende innovaties.

 

Inclusie, diversiteit & gelijkheid

Bevorderen van inclusie, diversiteit & gelijkheid

We geloven in mogelijkheden zonder grenzen en gebruiken daarom alle middelen die we hebben om gelijkheid binnen onze gemeenschappen en ons bedrijf te bevorderen. We streven naar een toekomst waarin al onze werknemers erbij horen en met hun volle levenservaring kunnen bijdragen, waardoor onze inspanningen om de gezondheid in gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren, worden versterkt.

 

Lees ons laatste Global Inclusion, Diversity & Equity-rapport

A photo of a woman in a lab coat looking at a test tube.
A photo of a river, taken from above, so that its affluents are visable.

Beschermen van onze planeet

We geloven dat mensen alleen op een gezonde planeet gezond kunnen leven. Daarom verkleinen we onze ecologische voetafdruk door innovatieve manieren te vinden om de koolstofvoetafdruk van onze activiteiten weg te werken, onze afvalproductie en ons waterverbruik te verminderen en onze producten duurzaam te maken.

 

eyebrow-bar-eblue-concept

ONZE MISSIE

Het buitengewone inspireren

Zes krachtige woorden inspireren ons al meer dan 60 jaar om buitengewone prestaties neer te zetten: Pijn verlichten. Gezondheid herstellen. Levens verlengen. 

 

Lees meer

A graphic art image of male silhouette walking
A photo of a woman walking on a beach with a dog at her side.

ESG-rapport

Leidende verantwoordelijkheid

We leiden op een verantwoorde manier en stellen de hoogste kwaliteitsnormen voorop om te garanderen dat onze activiteiten transparanter, ethischer en robuuster zijn – van bestuur en personeel tot mensenrechten en ketenverantwoordelijkheid. Bij alles wat we doen, houden we ons aan hogere bestuursnormen voor onze mensen en de planeet.

Lees meer