Er wordt nu een video gestart - Woman at Medtronic podium making presentation

BETROKKENHEID, DIVERSITEIT EN RECHTVAARDIG-HEID IN DE SAMENLEVING

DIVERSITEIT STIMULEREN DOOR MIDDEL VAN INCLUSIE

Logo with text that says Proud 2020 Catalyst Award Winner, a blue C, and text that says Workplaces that Work for Women

Onze inspanningen voor een sterk inclusieve en diverse werkomgeving zijn essentieel voor het doel dat we voor ogen hebben. Werken in een dynamische, diverse en inclusieve omgeving geeft iedere werknemer de inspiratie, energie en creativiteit die nodig zijn om onze missie te verwezenlijken. Een sterk en verenigd Medtronic leidt tot zinvolle innovaties en krachtige oplossingen die onze partners helpen om betere patiëntresultaten te behalen en bij te dragen aan het menselijk welzijn.

Het GIDE-team (Global Inclusion, Diversity, and Engagement – wereldwijde inclusie, diversiteit en betrokkenheid) ondersteunt onze inspanningen om een divers personeelsbestand op te bouwen, evenals een cultuur die meer inclusief is. GIDE speelt een belangrijke rol bij het helpen behalen van onze diversiteitsdoelstellingen voor 2020 om de vertegenwoordiging van vrouwen in wereldwijde leidinggevende posities en etnisch divers talent in Amerikaanse managementposities te vergroten. Wat de betaling betreft , zijn wij van mening dat vrouwen en mannen gelijk beloond moeten worden voor hun werk. We voeren jaarlijks een uitgebreide analyse uit van de lonen van onze mannelijke en vrouwelijke werknemers om ongelijkheid te bestrijden.

Medtronic beschikt over wereldwijde Employee Resource Groups (ERG's) om fundamentele werknemersinitiatieven te stimuleren die zich richten op een gemeenschappelijke identiteit en het stimuleren van een cultuur van inclusiviteit. Om de loopbanen van vrouwen en werknemers van verschillende etnische groeperingen in de VS te bevorderen, heeft Medtronic vier diversiteitsnetwerken die werknemers ondersteunen om te slagen, op zowel professioneel als persoonlijk vlak, met doelstellingen die zijn afgestemd op onze bedrijfsstrategie.

Inclusie en diversiteit bij Medtronic België

Een goed voorbeeld van hoe Medtronic betere bedrijfsresultaten door middel van meer diversiteit binnen de onderneming nastreeft, is de lancering van het Medtronic Women’s Network (MWN) in België in 2018. Het doel van MWN is Medtronic op de kaart zetten als een aantrekkelijke werkplek, waar werknemers gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen en leiding te geven en waarin een focus gelegd wordt op mentoring, networking, personal development en work-life balance.

INCLUSIE EN DIVERSITEIT – HOOGTEPUNTEN IN BOEKJAAR 2019

We blijven vooruitgang boeken in het opbouwen van een werkomgeving waarin inclusie, diversiteit en rechtvaardigheid een grote rol spelen:

  • We hebben in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, een gelijke beloning van 100% voor mannen en vrouwen behaald, en een gelijke beloning van 99% in andere landen. In de Verenigde Staten hebben we tevens een gelijke beloning van 99% voor mensen van verschillende etnische afkomst behaald.
  • Wereldwijd bekleden vrouwen 38% van de managementfuncties, wat ons dichterbij ons doel van minstens 40% voor 2020 brengt en ons uiteindelijke doel van minstens 50% wereldwijd.
  • In de Verenigde Staten bekleedt etnisch divers talent 22% van onze managementfuncties, waardoor we ons doel van minstens 20% voor 2020 ruimschoots hebben behaald.
  • We hebben meer dan 19.000 medewerkers in meer dan 60 landen die lid zijn van belangengroepen die worden geleid door medewerkers.
  • Medtronic heeft zich aangesloten bij Catalyst CEO Champions for Change om inclusie, diversiteit en gendergelijkheid te bespoedigen, en bij de Human Rights Campaign Business Coalition for the Equality Act om LGBTQ-gelijkheid te ondersteunen.

Lees de Engelstalige samenvatting over de vooruitgang wat betreft goed burgerschap van ons bedrijf in boekjaar 2019.
The Power of Purpose — Supporting a Global Workforce

Uitgelichte verhalen

Claudia Leenders IT Nederland

Vrouwen in IT:
Zorgen voor diversiteit, gericht op de toekomst

Diversiteit is een middel voor innovatie.

BEKIJK DE VIDEO (Engelstalig)

Logo with text that says Proud 2020 Catalyst Award Winner, a blue C, and text that says Workplaces that Work for Women

Medtronic wint 2020 Catalyst Award

Het bedrijf krijgt wereldwijde erkenning voor zijn inspanningen om de inclusie van vrouwen te bevorderen en hen aan te moedigen om leidinggevende functies te bekleden.

MEER OVER DE CATALYST AWARD (Engelstalig)

Groepsfoto in lab

Diversity Inc neemt Medtronic op in de Top 50-lijst van 2019

Medtronic is voor het zevende jaar erkend voor zijn voortdurende inzet voor betrokkenheid en diversiteit.

LEES HET VERHAAL (Engelstalig)

Dawn Bardot's headshot

Vrouwen in IT: Zorgen voor diversiteit, gericht op de toekomst

Dawn Bardot en anderen binnen de IT-groep van ons bedrijf, helpen mee om de toekomst van de zorg te verbeteren.

LEES HET VERHAAL VAN DAWN (Engelstalig)

Nieuwe carrières voor veteranen

VETERANEN AAN EEN NIEUWE CARRIÈRE HELPEN NA HUN MILITAIRE DIENST

Het 're-career'-evenement is bedoeld om veteranen te helpen hun militaire vaardigheden in te zetten binnen de bedrijfswereld.

LEES OVER HET EVENEMENT (Engelstalig)

Carol Malnati, ingenieur Training en ontwikkeling bij Medtronic

'HET ENIGE MEISJE IN DE KLAS'

Ze was de enige vrouw in de klas bij de technische vakken aan de universiteit. Tegenwoordig is ze een innovatief leider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, en inspireert ze andere vrouwen.

LEES OVER HAAR REIS (Engelstalig)

Medtronic Student Employer Exploration Day (SEED, kennismakingsdag voor studenten)

MEDTRONIC MOEDIGT JONGE VROUWEN AAN OM TE KIEZEN VOOR EEN CARRIÈRE IN DE TECHNIEK

Er namen veertig studenten deel aan de derde Student Employer Exploration Day (SEED, kennismakingsdag voor studenten).

LEES OVER SEED (Engelstalig)