A female patient lying on a table while receiving a diagnostic scan.

Impact
.
.


Overzicht

MEDTRONIC TRANSFORMEERT DE TRAINING EN EDUCATIE VAN ZORGPROFESSIONALS –
MET VERBETERDE RESULTATEN BIJ ALLES WAT WE DOEN


"We gaan van een puur technische training naar een veel meer geïntegreerde zorgbenadering, waarbij zorgprofessionals de mogelijkheid krijgen om na te denken over wat er voor hun interventie met de patiënt is gebeurd en wat erna gebeurt."

Rob ten Hoedt
Executive Vice President en President, Medtronic Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA)


Een gezondheidszorg die op waarde en patiëntresultaten is gebaseerd (value-based healthcare) is ons gemeenschappelijke doel. We hebben goed geluisterd toen zorgprofessionals aangaven dat constante bijscholing DE sleutel is naar een kwalitatief hoogwaardige gezondheidszorg.

Met trots presenteren we Medtronic Impact ‒ ons innovatieve opleidingsprogramma voor professionele zorgverleners dat onze medische educatie radicaal verandert. Medtronic Impact gaat verder dan de traditionele training over producten en procedures. Wij concentreren ons op de cursist en ondersteunen zorgprofessionals gedurende hun hele carrière met een resultaatgericht leerproces. Samen met een groep toonaangevende partners werken we aan een compleet leerplan ‒ van beginner tot expert ‒ waarbij de nieuwste technologieën gebruikt zullen worden, met als centrale doel: verbeterde resultaten bij alles wat we doen.

Klik hieronder om de Impact trailer te bekijken:

Medtronic Impact Trailer

Medtronic Impact gaat verder dan de traditionele training over producten en procedures.
Meer informatie Less information (see less)

Medtronic Impact transformeert trainingen en educatie door middel van:

  • partnerschappen met trainings- en opleidingsinstituten van wereldklasse;
  • individuele programma's voor professionele zorgverleners gebaseerd op hun eigen specifieke leertraject;
  • innovatieve technologieën om impactvolle opleidingservaringen online aan te bieden, zodat de cursist kan leren op een plaats en tijd die hem of haar het beste uitkomt.