placeSuomi (Finland)

Medtronic Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyynti

Kirurgista teknologiaa ja asiantuntemusta sormiesi ulottuvilla

Mikä on Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyynti?

Medtronic jatkaa kehittymistään edelläkävijänä, ja Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyyntitiimi on osa digitaalista muutosta, joka tarjoaa asiakkaillemme kattavan ja asiantuntevan palvelun heille sopivalla tavalla milloin ja missä tahansa.

Connect.MeSM-asiantuntijat auttavat terveydenhuollon ammattilaisia saavuttamaan ja tuottamaan jatkuvasti parempia hoitotuloksia tukemalla prosessien tehostamista ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamista.

Yhteistyö ja asiantuntemus ovat Connect.MeSM-palvelun perusta, ja Remote Sales -‍etämyynnin asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan sinua ja tiimiäsi erinomaisilla kirurgisilla innovaatioilla ja alan parhaalla henkilökohtaisella palvelulla.

Miten voimme tukea sinua?

Yksi Connect.MeSM-palvelun päätavoitteista on antaa sinulle uusinta tietoa innovatiivisista Medtronic-tuotteista, -palveluista ja -ratkaisuista, jotta voimme parantaa hoitotuloksia yhdessä.

Me autamme sinua optimoimaan toimenpiteesi, standardoimaan prosessisi ja parantamaan tehokkuutta tarjoamalla optimaalisia ratkaisuja koko hoitotiimille sairaalan hallinnosta ja hankinnoista kirurgeihin ja hoitajiin asti.

Katso tämä video, jossa kerrotaan lisää Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyynnistä ja siitä, kuinka asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ensiluokkaisen tuotehallinnan ja kustannustehokkuuden saavuttamiseksi.

Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyynnin neljä peruspilaria

Medtronicin innovatiivisen Remote Sales -‍etämyyntitiimin tuen ansiosta voit luottaa siihen, että asiantuntevaa palvelua on aina saatavilla.

Connect.MeSM tuo osapuolet yhteen ja nojaa luotettavuuden, henkilökohtaisen palvelun, kokemuksen ja vastuullisuuden arvoihin parhaan mahdollisen palvelun varmistamiseksi.

Ammattitaitoa sormiesi ulottuvilla

Koulutetut ja kokeneet asiantuntijat ovat käytettävissäsi silloin, kun tarvitset apua.

Mikään ei helpota enempää kuin se, että voit ottaa helposti yhteyttä asiantuntevaan tukitiimiin ja saada välitöntä neuvontaa sinulle sopivalla tavalla.

Henkilökohtaista palvelua

Voit luottaa siihen, että Remote Sales -‍etämyyntimme tukipalvelulla ja Connect.MeSM -tuoteasiantuntijoilla on laaja-alaista kliinistä tuntemusta ja alan kokemusta, mikä tekee heistä korvaamattoman käytännön näkemysten ja neuvonnan lähteen koko kirurgiselle tiimille.

Terveydenhuollon ammattilaisena voit luottaa siihen, että saat asiantuntijoiltamme runsaasti hyödyllistä neuvontaa tarpeidesi mukaan.

Täydellisiä ratkaisuja koko tiimille

Connect.MeSM toimii aina ratkaisukeskeisesti ja pyrimme aina tukemaan sinua oikeiden tulosten saavuttamissa toimipaikkasi tarpeiden mukaisesti.

Autamme sinua saamaan käyttöösi kaikki tarvittavat taidot ja laitteet, jotta voit suoriutua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa toiminnallisten ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Huolehdimme liiketoiminnasta
 

Emme tarjoa ainoastaan aina korkealaatuisia tuotteita, vaan autamme asiakkaitamme myös selättämään kohtaamansa hoitotyön ulkopuoliset haasteet.

Teemme kanssasi proaktiivista yhteistyötä kustannustehokkuuden varmistamiseksi, hankintatarpeiden kehittämiseksi ja varastojen tehostamiseksi tuotestandardoinnin ja verkkotilausten hallinnan avulla.

Henkilökohtainen asiantuntijapalvelu

Hoitajat

Ota selvää, kuinka helposti hoitajat voivat olla yhteydessä Medtronicin luotettaviin tuoteasiantuntijoihin ja kliinisiin asiantuntijoihin.

Lue lisää
Kirurgit

Tutustu, miten autamme kirurgeja valitsemaan laadukkaat tuotteet ja kirurgiset laitteet.
 

Lue lisää
Hankinta

Tutustu, kuinka helppoa ja tehokasta tuotteiden ja palveluiden hankinta voi olla jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä eroa Connect.MeSM-palvelulla ja kenttätiimillä on?

Connect.MeSM Remote Sales -‍etämyyntitiimi tarjoaa samaa erinomaista ja henkilökohtaista Medtronic-palvelua kuin kenttätiimi, mutta se työskentelee etänä ja auttaa sinua löytämään tiimillesi sopivat ratkaisut verkossa, puhelimitse tai videon välityksellä. 

Kenttätiimisi voi silti tulla tapaamaan sinua henkilökohtaisesti omalle toimipaikallesi.

Täydentävätkö kenttätiimi ja Connect.MeSM-palvelu toisiaan?

Kyllä, ne tekevät yhteistyötä, jolla varmistetaan, että saat tarvitsemaasi palvelua ja parhaita mahdollisia tuotteita ja ratkaisuja resurssien hallintaan ja tehokkaisiin ratkaisuihin.

Voit tehdä yhteistyötä molempien tai jommankumman kanssa tarpeidesi mukaan.

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä Connect.MeSM-palveluun kenttätiimin sijaan?

Yhteyden ottaminen Connect.MeSM-palveluun on hyvä vaihtoehto silloin, jos haluat tai sinun tarvitsee ottaa yhteyttä Medtronic-myyntiedustajaan etänä. Tarvitset ehkä tuotteen tai ratkaisun nopeasti ja haluat, että tuotteiden tilaushallintajärjestelmäsi on tehokas.

Yhteyden ottaminen innovatiiviseen Connect.MeSM-etäpalveluumme on tehokasta ja kätevää, ja saat nopeaa ja kattavaa palvelua tarpeidesi täyttämiseen silloin, kun sinä haluat.

Mitä Connect.MeSM-palvelulta voi odottaa?
 

Ottaessasi yhteyttä palveluumme Medtronicin lääkinnällisten laitteiden asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua etäyhteydellä. Haluamme muodostaa asiakkaidemme kanssa proaktiivisia suhteita, jotta voimme tarjota ennakoivaa ja joustavaa palvelua.

Yksityiskohtaisen tuote- ja ratkaisuosaamisemme avulla voimme varmistaa tuotevarastojesi tehokkuuden ja parhaat tuotteet koko tiimille kustannustehokkaasti.

Missä kaikki kohtaavat

Jos haluat tietää lisää siitä, miten Connect.MeSM voi auttaa sinua toteuttamaan tavoitteesi ja saavuttamaan hoitotyössä enemmän kuin uskoitkaan, ota yhteyttä.

Ota yhteyttä