placeBelgië (Belgium) – Nederlands

COVID-19 INTENSIVE CARE
IC-TRAINING PRODUCTINFORMATIE

Terwijl de COVID-19 pandemie vandaag de dag over de hele wereld levens ontwricht, worden onze mechanische beademingsapparatuur, beademingsfilters, oxygenatiemachines en pulsoximeters gebruikt door zorgverleners in de frontlinie van deze strijd. Om deze IC-professionals te bieden wat ze nodig hebben om patiënten te behandelen, de infectie te beheersen en contaminatie te reduceren, heeft Medtronic alle relevante productinformatie bijeengebracht.

EVERYWHERE FOR EVERYONE

LigaSure™ vessel sealing technologie

De LigaSure™ vessel sealing technologie is gebruikt bij meer dan negentien miljoen ingrepen wereldwijd1 en de kwaliteit, innovatie en verbeterde klinische resultaten ervan worden ondersteund door klinische literatuur2 en zijn inmiddels algemeen erkend. Het is nu tijd om meer patiënten in meer gevallen te laten profiteren van deze voordelen.

HOE WE HELPEN TIJDENS DE CORONAPANDEMIE (COVID-19)

Onze focus ligt op het veilig houden van onze werknemers die zorgteams voorzien van levensreddende producten die nodig zijn om patiënten over de hele wereld te kunnen blijven behandelen.

  • 1. Gebaseerd op intern rapport #US161132(1), Sales data from FY01-FY17. Juli 2017.

  • 2. Gebaseerd op 1378 papers gepubliceerd tussen 2003 en 2017. Gebaseerd op intern rapport #US170824 Global Value Dossier for LigaSure™-technology. 26 oktober 2017.