Actuele technologie.
Toegang op afstand.
De nieuwste prestatiekenmerken.

Met het software-updatesysteem voor de Valleylab™ Exchange-toepassing kunt u software voor het eerst op uw systemen installeren of updaten. Dit garandeert dat uw chirurgen en personeel toegang hebben tot de meest recente functies zoals nieuwe functies en energieafgifteprofielen, wanneer deze ter beschikking komen.

Kies hieronder uw systeem voor de allereerste installatie of om de meest recente software te downloaden.

Uw ForceTriad™-energieplatform moet worden bijgewerkt
of Cool-tip™ RF-ablatiesysteem uit de E-serie?

Selecteer hieronder uw apparaat om de nieuwste software te downloaden.