Overzicht

Software-updates downloaden en installeren voor uw
ForceTriad™ energieplatform

Valleylab™ Exchange Service Agent software is een installatieprogramma bestemd voor het downloaden en installeren van de nieuwste software voor het ForceTriad™ energieplatform. Dit programma werkt alleen op compatibele Windows®-besturingssystemen en niet op Apple®-computers. De meest recente softwareversie is FT360.

Als u tijdens de updateprocedure vragen hebt, kunt u contact opnemen met de technische dienst op valleylab.technicalservice@covidien.com.

Ondersteunde besturingssystemen: Windows XP, Windows 7 – 64 bits

Om uw generator te updaten, kiest u hieronder de gewenste optie:

Valleylab™ Exchange Service Agent FT360 downloaden en installeren

Nu downloaden

Downloaden en installeren: Valleylab™ Exchange Service Agent FT360

Stap 1:

Klik om  Valleylab™ Exchange Service Agent FT360 te downloaden.

Als uw browser u vraagt om het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan, klikt u op "Run" (Uitvoeren).

Als er geen vraag verschijnt, bladert u naar de locatie van het gedownloade bestand VLEX-sa-ft360.exe en dubbelklikt u erop om de installatie van de Valleylab™ Exchange Service Agent-software te starten.

Stap 2:

Het installatieprogramma controleert uw computer op eerdere versies van de Valleylab™ Exchange Service Agent. Als er een vorige versie wordt gedetecteerd, vraagt het installatieprogramma of u deze wilt verwijderen.

Klik op "OK" om de vorige versie te verwijderen.

Stap 3:

Zodra het installatieprogramma de vorige softwareversie verwijdert, dubbelklikt u op het bestand VLEX-sa-ft360.exe om het installatieprogramma opnieuw te starten.

Volg de aanwijzingen op het scherm en voer de klantgegevens in zoals gevraagd door het installatieprogramma.

Klik op "Finish" (Voltooien) om de installatie te voltooien.

Stap 4:

Start uw pc opnieuw op om de software-installatie af te ronden.

Nadat u de Valleylab™ Exchange Service Agent FT360 hebt geïnstalleerd, kunt u de nieuwste ForceTriad™-energieplatformsoftware downloaden en installeren, zoals beschreven in de volgende sectie.

Downloaden en installeren: Nieuwste versie van ForceTriad™-software

Stap 1:

Sluit uw ForceTriad™-energieplatform aan op uw computer met een kabel met USB A- en B-aansluiting.

Stap 2:

Dubbelklik op het Valleylab™ Exchange Service Agent-pictogram op het bureaublad van uw computer om het programma te starten.

Stap 3:

Volg de instructies op het scherm om de meest recente software-updates te downloaden en te installeren.

Stap 4:

Voer uw naam in.

Voer desgevraagd de pakketversleuteling FT400 in.

De software-installatie wordt uitgevoerd.

OPMERKING: Als u hebt geprobeerd de nieuwe software voor het ForceTriad™-energieplatform te downloaden maar een foutmelding hebt gekregen, moet u de software bijwerken naar Valleylab™ Exchange Service Agent versie 2.0.