Eerste installatie

Als de Valleylab™ Exchange (VLEX)-software reeds is geïnstalleerd, ziet u de VLEX Client-snelkoppeling op uw bureaublad.

Anders start u het installatieproces door de onderstaande stappen uit te voeren.

Aan de slag

Stap 1:

Maak een account en meld u aan bij oasis.medtronic.com.

Ga naar de downloadpagina voor gebruikers om de Valleylab™ Exchange-toepassingssoftware te downloaden.

Stap 2:

Dubbelklik op het Valleylab™ Exchange-pictogram op uw bureaublad.

Stap 3:

Meld u aan bij de Valleylab Exchange™-toepassing met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 4:

Sluit uw energieplatform aan op uw computer met een kabel met USB A- en B-aansluiting.

Stap 5:

Volg de aanwijzingen om de locatie van het energieplatform in te stellen.