placeNorge (Norway)

Medtronic Connect.MeSM Remote Sales (eksternt salg)

Kirurgisk teknologi og ekspertise – et tastetrykk unna

Hva er Connect.MeSM Remote Sales (eksternt salg)?

Medtronic leder an i en kontinuerlig utvikling, og Connect.MeSM Remote Sales-teamet (eksternt salgsteam) er en del av den digitale transformasjonen som gir kundene våre skreddersydd, integrert og ekspertbasert service, uansett hvor, når og på hvilken måte de trenger det.

Connect.MeSM-eksperter hjelper helsepersonell med å oppnå og levere konsistente og forbedrede pasientutfall, samtidig som de støtter prosessforbedringer og bidrar til at økonomiske mål nås.

Samarbeid og ekspertise er grunnmuren til Connect.MeSM, og våre Remote Sales-spesialister (eksterne salgsspesialister) er klare til å hjelpe deg og teamet ditt med enestående kirurgiske innovasjoner og førsteklasses personlig service.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ett av de viktigste målene til Connect.MeSM er å holde deg oppdatert om Medtronics innovative produkter, tjenester og løsninger, slik at vi sammen kan forbedre pasientbehandlingen.

Vi hjelper deg med å optimalisere prosedyrer, standardisere prosesser og oppnå effektivitet, ved å tilby optimale løsninger til alt fra sykehusledelse og innkjøpsteam til kirurger og sykepleiere.

Se denne videoen for å lære mer om Connect.MeSM Remote Sales (eksternt salg) og hvordan ekspertene våre i tett samarbeid med helsestjenesteytere sørger for produktstyring og kostnadseffektivitet på høyeste nivå.

De fire verdiene til Connect.MeSM Remote Sales (eksternt salg)

Med støtte fra Medtronics innovative Remote Sales-team (eksternt salgsteam) kan du være sikker på at eksperthjelp er tilgjengelig.

Det samlede verdigrunnlaget som Connect.MeSM bygger på for å yte den beste servicen, er tillit, personlig tilpasning, erfaring og pålitelighet.

Ekspertise et tastetrykk unna

Du har full tilgang til kvalifiserte og erfarne spesialister når du trenger det.

Ingenting er bedre enn vissheten om at du bare kan ta kontakt med et Remote Sales-team (eksternt salgsteam) av eksperter og få veiledning akkurat når det passer deg.

Det personlige aspektet

Du kan være trygg på at støtteteamet og produktekspertene til Connect.MeSM Remote Sales (eksternt salg) har omfattende klinisk kunnskap og bransjeerfaring og vil være en uvurderlig kilde til praktisk innsikt og rådgivning for hele det kirurgiske teamet.

Som helsetjenesteyter kan du støtte deg på denne nyttige veiledningen fra våre eksperter, skreddersydd til dine behov.

Komplette løsninger for hele teamet

Fokuset til Connect.MeSM er å være løsningsorientert, og det viktigste for oss er å oppnå de riktige resultatene for din spesifikke praksis.

Vi sørger for at du får tilgang til kompetansen og utstyret som er nødvendig for at du skal kunne yte ditt beste og arbeide tett sammen med alle aktører for å oppnå driftsmessige og strategiske mål. 

Gjør det som skal til
 

I tillegg til å sørge for produkter av høy kvalitet, hjelper vi kundene våre med å løse de ikke-kliniske utfordringene de står overfor.

Vi samarbeider proaktivt med deg for å sikre kostnadseffektivitet, kartlegge behovet for anskaffelser og effektivisere lagerstyringen gjennom produktstandardisering og elektronisk ordrebehandling.

Ekspertbasert personlig service

Sykepleiere

Se hvor enkelt det er for sykepleiere å kommunisere med Medtronics betrodde produkteksperter og kliniske eksperter.

Learn More
Kirurger

Se hvordan vi hjelper kirurger med å velge produkter og kirurgisk utstyr av høy kvalitet.
 

Learn More
Anskaffelser

Se hvor enkel prosessen for innkjøp av produkter og tjenester kan bli ved å sørge for effektivitet i alle ledd.

Learn More

Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom Connect.MeSM og feltteamet?

Connect.MeSM Remote Sales-teamet (eksternt salgsteam) gir deg den samme gode og personlige Medtronic-servicen som et feltteam, men arbeider eksternt og hjelper deg med å finne de riktige løsningene ved kontakt via telefon, på nettet eller gjennom videokonferanser. 

Feltteamet kan fremdeles oppsøke deg og yte service i omgivelsene der du befinner deg.

Utfyller feltteamet og Connect.MeSM-teamet hverandre?

Ja, begge teamene arbeider sammen for å sikre at du får riktig service, slik at du får tilgang til de beste produktene og løsningene for å administrere ressursene og oppnå effektivitet.

Du kan arbeide med ett av dem eller begge, avhengig av hva som er mest praktisk for deg.

Når bør jeg kontakte Connect.MeSM-teamet i stedet for feltteamet?

Hvis du foretrekker eller trenger å kommunisere med Medtronics salgsspesialister eksternt, kan det være lurt å kontakte Connect.MeSM. Det kan være du trenger et produkt eller en løsning raskt og ønsker å effektivisere ordrebehandlingssystemet.

Når du kontakter Connect.MeSM, vårt eksterne innovative servicetilbud, får du rask og fullverdig service som gjør at du på en effektiv og praktisk måte kan oppnå det du ønsker når du ønsker det.

Hva kan jeg forvente av Connect.MeSM?
 

Du kan forvente imøtekommende service og tilgang til Medtronics eksterne eksperter på medisinsk utstyr når du tar kontakt. Vi liker å ha et proaktivt samarbeid med kundene våre, slik at vi kan ligge i forkant og yte service raskt.

Med vår detaljerte kunnskap om produkter og løsninger kan vi hjelpe deg med å effektivisere lagerstyringen, anskaffe de beste produktene for hele teamet og oppnå kostnadseffektivitet.

Der alt samles

Ta kontakt hvis du ønsker å finne ut mer om hvordan Connect.MeSM kan hjelpe deg med å realisere målene dine og oppnå mer enn du noen gang trodde var mulig innenfor klinisk ekspertise.

Contact Us