placeSverige (Sweden)

Medtronic Connect.MeSM Innesälj

Kirurgisk teknik och expertis nära till hands

Vad är Connect.MeSM Innesälj för något?

Medtronic fortsätter att utvecklas och visa vägen. Teamet för Connect.MeSM Remote Sales (fjärransluten försäljning) är en del av den digitala omställningen och ger våra kunder skräddarsydd, integrerad expertservice, hur, när och var de vill.

Connect.MeSM-experterna hjälper vårdgivare att uppnå och leverera konsekventa och förbättrade resultat för patienterna. Samtidigt bistår de i arbetet med att förbättra processer och nå ekonomiska mål.

Samarbete och expertis är grunderna för Connect.MeSM Innesälj. Våra specialister står redo att stödja dig och ditt team med enastående kirurgiska innovationer och förstklassig, personanpassad service

Hur kan vi stödja dig?

Ett av huvudmålen med Connect.MeSM Innesälj är att ge dig den senaste informationen om innovativa produkter, tjänster och lösningar från Medtronic, så att vi tillsammans kan förbättra patientvården.

Vi hjälper dig att optimera procedurer, standardisera processer och öka effektiviteten genom att erbjuda optimala lösningar för hela hälso- och sjukvårdsteamet, från sjukhusledning och inköpsavdelning till kirurger och sjuksköterskor.

I den här videon får du mer information om Connect.MeSM Innesälj och hur våra experter arbetar nära tillsammans med sjukvårdspersonalen för att möjliggöra förstklassig produkthantering och kostnadseffektivitet.

De fyra värdena för Connect.MeSM Innesälj

Med stöd från Medtronics innovativa innesäljsteam kan du tryggt lita på expertservicen du får.

Connect.MeSM Innesälj bygger på värdena pålitlighet, personanpassning, erfarenhet och tillförlitlighet. Syftet är att säkerställa bästa möjliga service.

Expertis nära till hands

Du får fullständig åtkomst till kvalificerade och erfarna specialister när du behöver det.

Det finns inget bättre än att veta att du enkelt kan kontakta ett expertteam inom försäljningssupport och få hjälp direkt när det passar dig.

Den personliga touchen

Du kan lita på att vår innesäljssupport och våra produktexperter vid Connect.MeSM Innesälj har omfattande klinisk kunskap och branscherfarenhet, vilket gör dem till en ovärderlig källa till praktiska insikter och råd för hela operationsteamet.

Som vårdgivare kan du lita på våra experter som en källa till användbar vägledning, skräddarsydd för dina behov.

Kompletta lösningar för hela teamet

Att uppnå rätt resultat som passar din specifika praktik är kärnan i vårt arbete på Connect.MeSM Innesälj eftersom vi är helt lösningsorienterade.

Med vår hjälp får du all kompetens och utrustning som krävs för att prestera på högsta nivå och arbeta sida vid sida med alla berörda aktörer för att nå verksamhetsmål och strategiska mål. 

Omsorg om verksamheten
 

Inte nog med att vi tillhandahåller konsekvent högkvalitativa produkter. Vi ger dessutom våra kunder hjälp och stöd med att övervinna utmaningar som ligger utanför den kliniska sfären.

Vi samarbetar proaktivt med dig för att uppnå kostnadseffektivitet, följa inköpsbehovens utveckling och effektivisera lagren genom produktstandardisering och hantering av onlinebeställningar.

Personlig expertservice

Sjuksköterskor

Du anar inte hur enkelt det är för mottagningssjuksköterskor att interagera med de betrodda produktexperterna och kliniska experterna hos Medtronic.

Lär mera
Kirurger

Upptäck hur vi hjälper kirurger att välja produkter och operationsutrustning av hög kvalitet.
 

Lär mera
Inköp

Utforska hur enkel processen för inköp av produkter och tjänster kan bli med vår hjälp, med effektivitet i varje steg.

Lär mera

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan Connect.MeSM Innesälj och fältteamet?

Connect.MeSM Innesäljsteam finns där för dig med samma enastående och personliga Medtronic-service som en fältförsäljare förser er med, med skillnad att de arbetar på distans. De hjälper dig med att organisera rätt lösningar för ditt team online, via telefon eller via videokonsultation. 

Ditt fältbaserade team kan fortfarande besöka dig personligen och interagera på plats hos er.

Är fältteamet och Connect.MeSM Innesälj tänkta att komplettera varandra?

Ja, de här två grenarna arbetar tillsammans för att se till att du får rätt service och bästa möjliga produkter och lösningar för resurshantering och effektivt beslutsfattande.

Du kan arbeta med båda eller en av dem, beroende på vad som är bekvämast för dig.

När ska jag kontakta Connect.MeSM Innesälj istället för fältsäljaren?

Om du föredrar eller behöver få hjälp på distans av försäljningsspecialisterna hos Medtronic, är det ett bra val att kontakta Connect.MeSM. Det kan till exempel vara så att du behöver få en produkt eller lösning snabbt, och vill effektivisera systemet för hantering av produktbeställningar.

När du kontaktar Connect.MeSM, vår innovativa fjärrtjänst, vet du att du snabbt får det du behöver, när du behöver det, genom en process präglad av effektivitet och bekvämlighet.

Vad kan jag förvänta mig av Connect.MeSMInnesälj?
 

Du kan förvänta dig en lyhörd service med fjärranslutna experter på medicintekniska produkter från Medtronic som finns där när du tar kontakt. Vi vill skapa proaktiva relationer till våra kunder, så att vi kan tillhandahålla en avancerad och smidig service.

Med ingående kunskaper om produkter och lösningar jobbar vi sida vid sida med dig för att uppnå effektiva lager, de bästa produkterna för hela teamet och optimal kostnadseffektivitet.

Där allting strålar samman

Om du vill veta mer om hur Connect.MeSM Innesälj kan hjälpa dig att förverkliga och överträffa dina mål inom klinisk expertis, ta kontakt.

Kontakt oss