Rob ten Hoedt je Izvršni potpredsednik i Predsednik za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA) i vrši funkciju člana Izvršnog odbora Kompanije.

Počev od 2009. godine vrši funkciju Višeg potpredsednika i Predsednika za regione EMEA i Kanade. Snosi potpunu odgovornost za sve prodajne i distribucione aktivnosti koje se odnose na Medtronic proizvode i terapije na teritoriji ovih regiona. Pre toga, Rob je vodio poslove kompanije CardioVascular za regione Evrope i Centralne Azije, kao njen Potpredsednik.

Rob je svoju karijeru započeo u Medtronic-u 1991. godine kao Marketing menadžer za poslovne delatnosti u obasti neurologije na teritoriji Zapadne Evrope, sa sedištem u Briselu u Belgiji. Predvodio je pokretanje poslovne delatnosti Medtronic-a u oblasti Gastro-Urologije na teritoriji Evrope 1994. godine, za koju je kasnije preuzeo potpunu odgovornost na globalnom nivou.

Rob je 1999. godine imenovan za Potpredsednika i Generalnog direktora Vitatron-a, sa sedištem u Holandiji, zavisnog društva koje je u potpunosti u vlasništvu Medtronic-a. Kao vršilac ove funkcije bio je odgovoran za razvoj i marketing stimulacionih uređaja, a pod njegovim rukovodstvom, Vitatron je izgradio snažan imidž i zauzeo važnu poziciju na tržištu u svetu medicinske tehnologije.

Rob je 2006. godine prešao u sedište Medtronic-a za EMEA region u Tološenau, Švajcarska, kako bi vodio poslovnu delatnost u oblasti lećenja kardiovaskularnih stanja za teritoriju Zapadne Evrope.

Sa više od 25 godina iskustva u poslovnoj delatnosti koja se odnosi na medicinske uređaje, Rob poseduje bogato iskustvo u oblasti prodaje, menadžmentu prodaje, marketingu i generalnom menadžmentu. Pre nego što se pridružio Medtronic-u 1991. godine, Rob je vršio različite funkcije u brojnim kompanijama koje se bave medicinskom tehnologijom, uključujući i Arjo Hospital Equipment i Polystan Benelux. Takođe je duži niz godina vodio i sopstvenu distributivnu kompaniju.

Rob je diplomirao Komercijalnu ekonomiju na H.E.A.O, a poseduje i Master diplomu stečenu u Poslovnoj školi NIMA u Holandiji.

Zaposlenje

Radite ono što čini život boljim – uključujući i Vaš.

Pretraga poslova

Jedna kompanija, jedna misija

Pogledajte kako se u svemu što radimo vodimo našom misijom.

Više informacija o našoj misiji

Kontaktirajte Medtronic

Imate neko pitanje? Stojimo Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas