WERKNEMERS WERELDWIJD ONDERSTEUNEN In de samenleving

Het bevorderen van een divers, open en gezond personeelsbestand is fundamenteel voor onze missie en essentieel voor innovatie.
Bekijk de video

Samenwerken is ons model voor succes. We werken hard aan het verwezenlijken van het vijfde beginsel van onze missie: de individuele waarde en inzet van erkennen van alle werknemers.

We hechten grote waarde aan een open (inclusief) en divers personeelsbestand wereldwijd en streven ernaar om de professionele ontwikkeling van onze werknemers te bevorderen, hun gezondheid en welzijn te ondersteunen en ze te belonen met erkenning en concurrerende salarissen en goede arbeidsvoorwaarden.

EEN INCLUSIEVE EN DIVERSE CULTUUR IS ESSENTIEEL VOOR INNOVATIE EN SUCCES

Twee werknemers zijn in gesprek in een laboratorium.

Via een inclusieve cultuur bevorderen we een dynamische en diverse gemeenschap van werknemers die een afspiegeling is van de maatschappij waarin we wonen en werken. We werven, behouden en ontwikkelen uitzonderlijke, diverse en op samenwerking gerichte mensen die belangrijke inzichten bieden die bijdragen aan de verbetering van het menselijk welzijn wereldwijd.

ONTDEK HOE WE DIVERSITEIT EN INCLUSIE BEVORDEREN

GESCHOOLDE, BETROKKEN, GEZONDE WERKNEMERS: EEN SLIMME INVESTERING

Een vader staat in een groentewinkel met een jong kind in een draagzak op zijn borst.

We hebben hoge verwachtingen van onze werknemers. In ruil daarvoor bieden we opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een gezonde, veilige, respectvolle en stimulerende werkomgeving. Deze investeringen in ons personeelsbestand helpen bij het bevorderen van carrières en verbeteren de expertise en productiviteit van teams. 

ONTDEK WAT WE WERKNEMERS KUNNEN BIEDEN