EEN
CHIRURGISCHE BOOR
DIE AANSLUIT OP
UW BEHOEFTEN
EN VAARDIGHEDEN

Op uw verzoek. 
Door ons geleverd.

Op basis van feedback door chirurgen is een handstuk ontworpen dat ergonomisch is gevormd voor balans in de hand en dat gedurende een volledige ingreep comfortabel kan worden vastgehouden zonder vermoeiing van de hand.

Door een uitgebreide motortechniek die een compacte spoel, sterkere magneet, hybride lagers en een bijna verdubbelde vulfactor van de spoel* omvat, kan de ENT MR8 uitdagende, veeleisende ingrepen aan.

pdf NU DOWNLOADEN (.pdf)

ENT MR8™ High-speed Drill
World Class Technology in Your Hands

11.1MB

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Expand All

MEER SNELHEID.*
MEER EFFICIËNTIE.*
ZONDER OVERVERHITTING.**

Voortdurend boren zonder overhitting

De ENT MR8 heeft een nieuw design en efficiënte motortechnologie. Hij kan uw chirurgische workflow bijhouden en biedt verbeterde compatibiliteit met chirurgische omgevingen.*

De nieuwe motor is ontworpen voor langdurig boren en zwaar boren en snijden - zonder oververhitting.**

 

UITGEBREIDE INSTRUMENTATIE*
MET PRECISIEBEHEER

VOLLEDIGE TOEGANG TOT DE OPERATIEPLAATS

TECHNOLOGIE VAN WERELDKLASSE IN UW HANDEN

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Als u zich hieronder aanmeldt, neemt een vertegenwoordiger van Medtronic contact met u op.

*Verplicht veld

Uw informatie zal worden verwerkt en beschermd overeenkomstig de bepalingen in onze privacyverklaring

Als u kiest voor “nee” bij bovenstaande instemming voor marketing-e-mails is dit niet van invloed op uw andere e-mailselecties, en u ontvangt in dat geval nog steeds een e-mail van Medtronic. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw relatie met Medtronic te beheren en om, indien u daarvoor toestemming geeft, u per e-mail relevante nieuwe informatie te sturen op basis van uw gebruikersvoorkeuren. U kunt u op elk gewenst moment voor dergelijke e-mails afmelden door in de betreffende e-mail op de link voor afmelden te klikken. Medtronic kan pixels en andere technologieën in e-mails gebruiken om statistische gegevens te verzamelen ten aanzien van het openen van e-mails en clicks. We kunnen daarmee onze communicatie verbeteren en de inhoud afstemmen op wat voor u relevant is. Voor meer informatie, lees de privacyverklaring van Medtronic.

U kunt uw voorkeuren altijd wijzigen of uw persoonlijke gegevens bijwerken in het Voorkeurscentrum.

Voorkeurscentrum

* Vergeleken met Legend™-, Indigo™- en Visao™-hogesnelheidsboren.
** Onder normale omstandigheden in de operatiekamer en bij normaal gebruik is de ENT MR8™ geschikt voor voortdurend bedrijf zonder afkoelperiode.
Zie de handleiding van de apparatuur voor gedetailleerde informatie over de instructies voor het gebruik, de indicaties, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en mogelijke bijwerkingen. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger van Medtronic en/of raadpleeg de website van Medtronic op medtronic.eu.