Your browser is out of date

With an updated browser, you will have a better Medtronic website experience. Update my browser now.

×

Skip to main content

Beginnende carrière

Ontdek ons doel

Bij Medtronic kun je een carrière starten die overeenkomt met een levenslange ontdekkingsreis, terwijl je bijdraagt aan toegang tot gezondheidszorg en gelijke behandeling voor iedereen. Je geeft doelgericht leiding en ruimt obstakels voor innovatie uit de weg, in een wereld met meer verbondenheid en compassie.

We nemen ongeveer vijfhonderd afgestudeerden en stagiairs van ons campusprogramma aan om instapfuncties te vervullen. We zijn erkend voor onze inzet voor mensen die hun carrière willen uitbouwen. 

Top Employer 2023 Logo Belgium

Medtronic België is erkend als topwerkgever in 2023. Elke dag streven we ernaar om het buitengewone te ontwikkelen en tegelijkertijd onze werknemers uitstekende ervaringen en voorwaarden te bieden.

2022 World's Best Workplaces

Medtronic is een van de 25 beste werkplekken ter wereld. Het bedrijf staat op de 12e plaats volgens Great Place to Work® en Fortune Magazine.

Stages

Onze stageprogramma's bieden praktijkervaring en de kans om te werken met bijzondere mensen, zoals jij. Je past je kennis toe op belangrijke projecten, ontwikkelt nieuwe vaardigheden en maakt een verschil in het leven van anderen. 

  • Inclusieve coaching 
  • Uitdagende projecten
  • Netwerkevenementen
  • Mentorprogramma's
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling

Tijdens je stage maak je kennis met onze kernactiviteiten en -technologieën en ervaar je onze dynamische bedrijfscultuur door middel van beroepsontwikkeling en kansen op leidinggevende functies, netwerken en sociale evenementen.

Mijn werk is zeer flexibel en ik kan het probleemloos combineren met de universiteit.”

— Andrea, werkstudente Chemical Engineering - Denemarken

Employee potrait Andrea

PROGRAMMA'S VOOR AFGESTUDEERDEN

Pas je bestaande vaardigheden toe en ontwikkel nieuwe skills met de training, het mentorprogramma en de begeleiding die je nodig hebt om voorop te lopen. Je wordt uitgedaagd terwijl je ideeën nastreeft die spannend, innovatief en gewoonweg geweldig zijn. Bouw aan de toekomst van gerobotiseerde gezondheidszorg. Denk kritisch na over gezondheidszorgproblemen en hoe we de wetenschap sneller vooruit kunnen helpen. Doe onderzoek om het leven van miljoenen mensen te verbeteren.

De steun die ik van managers heb gekregen en de discussies die we hebben gevoerd over persoonlijke groei en ontwikkeling waren geweldig.”

— Pedro, Senior Sales Analyst - Benelux

Employee Photo of Pedro

Januari

Graduate Virtual Career Fair voor algemene deskundigen - Virtueel platform - Europa (Graduateland/Job Teaser)

Januari - februari

Spring Internship & Graduate Career Fairs - University College Dublin (UCD)/ Universiteit van Galway

Februari - juni

Virtual Career Fair voor specialisten - Virtueel platform, Europa

Maart

Maastricht Business Days, Nederland

Maart

MEDINTECHS, Parijs, Frankrijk

Mei

Business Matchmaker, Universiteit van Zagreb, Kroatië

Mei

Health Sciences Recruitment, Belfast, Ierland

Mei

Spring Career Fair, Universiteit van Leeds, VK

Juli - september

LSE-zomerstageprogramma, Remote/London School of Economics , VK

September

Autumn Engineering & Science Career Fairs, Universiteit van Galway/ Universiteit van Limerick , Ierland

September

2-3x Virtual Career Fair voor specialisten, Virtueel platform - Europa (Graduateland/Job Teaser)

Oktober

Autumn Engineering & Science Career Fairs, University College Dublin (UCD)/ Ulster University (UUJ)/ Atlantic Technological University Galway (ATU)/ Technological University of Shannon (TUS) - (Athlone & Limerick), Ierland

Oktober

Autumn Career Fair, Universiteit van Leeds, VK

Oktober

Junior ORSI Career Day, Melle, België

Oktober

Forum 1er emploi SNITEM, Parijs, Frankrijk

November

EIT Health Career Fair, Virtueel platform, Frankrijk

Recent afgestudeerden

We nemen afgestudeerden aan voor uiteenlopende functies, voor werk dat een onmiddellijke impact heeft. Iedereen binnen een team helpt dagelijks mee met het verbeteren en opnieuw definiëren van de manier waarop de wereld de meest urgente gezondheidsaandoeningen behandelt, van hartziekten tot diabetes.

Resourcegroepen voor medewerkers

Medtronic Young Professionals

Als je bij Medtronic komt werken, krijg je de kans om professioneel te groeien en te netwerken met collega's uit verschillende roulatieprogramma's. En je hebt toegang tot resourcegroepen voor werknemers (Employee Resource Groups, ERG's) zoals Medtronic Young Professionals. Deze resourcegroup ondersteunt de groei, ontwikkeling, opleiding en passie van opkomende professionals en hun persoonlijke netwerken door ernaar te streven een vertrouwd platform te worden voor het opbouwen van relaties en betrokkenheid.