Your browser is out of date

With an updated browser, you will have a better Medtronic website experience. Update my browser now.

×

Skip to main content

Bouw je eigen carrière

Je carrière en vakkennis uitbreiden

Bij Medtronic zijn we allemaal ingenieurs in hart en nieren, ongeacht ons vakgebied. We komen met innovatieve ideeën om echte oplossingen te genereren voor echte mensen. Van het laboratorium of de fabrieksvloer tot de vergaderzaal: ieder van ons experimenteert, creëert, bouwt, verbetert en lost op.

We hebben het talent, de verschillende perspectieven en de ambitie om het buitengewone te realiseren.

De carrières bij Medtronic omvatten wereldwijd heel veel cruciale gebieden en functies, waaronder:

Wat je kunt verwachten

Carrières die levens veranderen

Ontwikkel je vaardigheden via online leren en mentor- en leiderschapsprogramma's. 

Two female lab technicians in protective gear at manufacturing plant with diagnostic equipment testing product components

Help ons de volgende generatie levensveranderende medische technologie uit te vinden voor patiënten wereldwijd. Vind technische mogelijkheden binnen hardware, software, kwaliteit, productie, systemen en onderzoek & ontwikkeling (R&D).

quote outline

De ontwikkelingen in de technologie gaan heel snel. Techniek, Al, robotica. Het is spannend, je leert elke dag iets nieuws.

– Xin T., Research and Development engineer, Medtronic

Portrait of Medtronic engineer Xin Tang

Meer kansen

De mogelijkheden op het snijvlak van geneeskunde en technologie zijn eindeloos en dat betekent eindeloze kansen om je stempel op de wereld te drukken. Pas je expertise toe op gebieden als IT, financiën, distributieketenmanagement, marketing en leiderschapsontwikkeling.