carrières-cultuur-held

Cultuur

Word onderdeel van een cultuur van samenwerking en innovatie.

Een carrière bij Medtronic is als geen enkele andere. We stellen doelen. We zijn betrokken. En we worden gedreven door onze missie: pijn verlichten, gezondheid herstellen en levens verlengen van mensen overal ter wereld.

PARTNERSCHAPPEN AANGAAN OM ECHTE VERANDERINGEN IN DE GEZONDHEIDSZORG TEWEEG TE BRENGEN

We weten dat wat ons hier heeft gebracht, niet genoeg is om ook in de toekomst succesvol te zijn. Daarom streven we ernaar om onze rol binnen de gezondheidszorg te vergroten en naar samenwerking met anderen in de sector. We passen onze innovatiecultuur, onze klinische expertise en onze kennis over gezondheidszorgsystemen toe op nieuwe en andere manieren om – samen – oplossingen te vinden.

We hebben talenten in dienst uit de hele wereld, en we schatten hun uiteenlopende expertise en inzichten op de juiste waarde, want dat is de motor achter ons succes. Om succesvol te blijven, streeft iedere werknemer elke dag de volgende verwachtingen in zijn/haar werk na:

  • SHAPE: We doen er alles aan om experts te zijn in wat we doen, met een duidelijke visie op waar we heen gaan en hoe we er moeten komen.
  • ENGAGE: We werken samen en betrekken anderen bij ons werk, in de wetenschap dat uiteenlopende talenten, vaardigheden en gezichtspunten tot betere resultaten leiden.
  • INNOVATE: We zijn moedige denkers die nieuwe ideeën creëren en we brengen onze beste oplossingen naar voren in het belang van onze patiënten, partners en klanten.
  • ACHIEVE: We doen wat we zeggen te gaan doen: resultaten leveren die voldoen aan de hoogste standaarden.

We vergroten onze rol om de manier waarop zorg wereldwijd wordt geleverd, te veranderen. Als de belofte van echt het verschil te kunnen maken in het leven van mensen je aanspreekt, kom dan bij ons werken. Let's take healthcare Further, Together.