Carrièremogelijkheden

Carrière-mogelijkheden

Kom werken bij een toonaangevend bedrijf. Word toonaangevend.

Carrièremogelijkheden in België

Dit is het moment om bij Medtronic te komen werken. Wij zijn één van 's werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van medische technologie en oplossingen, en we streven ernaar het leven van patiënten over de hele wereld te verbeteren. Maar de manier waarop de wereld toegang heeft tot zorg en de interactie met de gezondheidszorg, is aan het veranderen. Dus moeten wij ook veranderen. De status quo doorbreken en samenwerken. De grootste uitdagingen aangaan die er binnen de gezondheidszorg zijn — zonder daarbij onze missie uit het oog te verliezen: pijn verlichten, gezondheid herstellen en levens verlengen.

Kom ons helpen om de transformatie van de gezondheidszorg mogelijk te maken.

ZO VEEL MOGELIJKHEDEN. VOOR JOU TER BESCHIKKING.

Nergens anders vind je zulke enorme kansen om betekenisvol en innovatief werk te doen. Om de grenzen van de gezondheidszorg te verleggen. Om de grenzen van jouw persoonlijke en professionele mogelijkheden te ontdekken. Wij bieden je kansen die je uit je comfortzone halen en jouw specifieke vaardigheden vergroten. Ook zijn onze trainingen, opleidingen en feedback erop gericht om jou de ondersteuning te geven die je nodig hebt om vooruit te komen.

Bij Medtronic ligt je carrière in je eigen handen. We werken nauw met je samen om je te ondersteunen in je carrièredoelen; het is aan jou om gebruik te maken van de ondersteuning die we je bieden om je vaardigheden te vergroten. Neem uitdagingen aan. Wissel tussen verschillende functies. Laat je overplaatsen naar een ander land. Door onze omvang en wereldwijde aanwezigheid bieden we je een groot scala aan verrijkende mogelijkheden over de hele wereld.

Kom bij ons werken, en maak een echt verschil voor de zorg in de toekomst. Laten we de grootste uitdagingen van de gezondheidszorg samen aangaan.

Carrièremogelijkheden in België

In België hebben we voor jou mogelijkheden binnen:

Sales & Marketing

Bij Medtronic zijn we constant op zoek naar minder-invasieve en betere methoden om onze missie te realiseren: pijn verlichten, gezondheid herstellen en levens verlengen. Om dat doel te bereiken bouwt ons Belgisch verkoopteam sterke, langdurige zakelijke relaties op met ziekenhuispersoneel, medische verenigingen en opinieleiders. Door aantoonbare medisch-technische expertise en nauwe samenwerking met artsen en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen sturen we innovatie aan, passen we bestaande technologieën aan voor nieuwe toepassingen en geven we mede vorm aan onze bedrijfstak. Onze bedrijfsstructuur met haar uitgebreide aanbod aan therapieën biedt onze verkoopmedewerkers uitstekende horizontale en verticale carrièremogelijkheden.