Hulp voor sollicitanten

Hulp voor sollicitanten

Wij zijn er om jou te helpen slagen.

Vragen over het aanwervings- en selectieproces bij Medtronic? Lees de onderstaande informatie door — wellicht vind je er de antwoorden die je zoekt.

LATEN WE MET ELKAAR IN CONTACT KOMEN

We weten dat het sollicitatieproces lastig kan zijn. Als je momenteel in gesprek bent met een recruiter of afdelingsmanager van Medtronic, stel je vragen dan daar. Zij zijn er om jou te helpen.

KOM ONS TALENT VERSTERKEN

Blijf met ons in contact. Schrijf je in voor e-mailberichten over banen en evenementen, en geef aan hoe vaak je door ons op de hoogte wilt worden gehouden.

Onze sociale mediaplatforms zijn eveneens een makkelijke manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures bij Medtronic.

 • Twitter: We tweeten altijd over nieuwe vacatures en werknemersprofielen. Lees updates van onze wervingsteams, personeelsadviseurs en recente aanstellingen. 
 • LinkedIn: Volg het laatste nieuws van het bedrijf, onze goede doelen en vind recent geplaatste vacatures.
 • Facebook: Houd ons in je nieuwsfeed omdat we nieuwe vacatures en informatie over onze maatschappelijke betrokkenheid posten. Volg wat onze werknemers en stagiaires aan het doen zijn.
 • YouTube: Abonneer je op ons YouTube-kanaal. Bekijk onze video's over carrièretips, mogelijkheden, Medtronic en goede doelen en onze rol in de gezondheidszorg wereldwijd.

ONS AANWERVINGS- EN SELECTIEPROCES

Heb je een vraag? Wij hebben de antwoorden. Hier volgen de drie stappen in ons aanwervings- en selectieproces:

 • Stap 1: Solliciteren

  Als je een mogelijk passende vacature hebt gezien, maak dan een account aan via onze website en begin met de sollicitatie. Je kunt je CV hier uploaden en zodra je sollicitatie is verstuurd, ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt de status van je sollicitatie in je account terugvinden.

 • Stap 2: Beoordelen

  Ons recruitmentteam werkt gedreven met afdelingsmanagers samen om de kandidaten voor elke vacature te beoordelen. Als jouw sollicitatie geselecteerd wordt, zal een lid van ons team contact met je opnemen voor een eerste gesprek. Hier begint de dialoog over de vereisten voor de functie en hoe deze aansluiten bij jouw vaardigheden en doelen. Een vervolggesprek is een tweerichtingsgesprek: wees er dus op voorbereid om vragen te beantwoorden en om ze ook zelf te stellen.

 • Stap 3: Aanbod

  Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat we zowel voor jou als voor Medtronic de juiste beslissing nemen. Als je met succes door de gesprekken bent gekomen en je je onderscheiden hebt als de kandidaat die we willen aannemen, contacteert ons recruitmentteam je om je een aanbod te doen.

TIPS VOOR HET SOLLICITATIEGESPREK

 • Weet wie wij zijn: Tegenwoordig is Medtronic meer dan een medisch-technologisch bedrijf. We zijn een onderneming die oplossingen biedt aan de gezondheidszorg. Deze uitgebreide rol vereist dat wij kandidaten vinden die bereid zijn om ons te helpen onze missie op nieuwe en andere manieren te verwezenlijken. Door samen te werken. Door het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden. En door het verleggen van grenzen en vernieuwend te zijn, om zo de manier waarop zorg wordt geboden, te transformeren. Kom ons meehelpen de gezondheidszorg over de hele wereld te veranderen.
 • Wees jezelf: Tijdens ons korte gesprek willen we je leren kennen. Wie ben je, waar ben je goed in en wat wil je in je leven bereiken? Laten we deze gelegenheid benutten om te zien of we een match zijn, om zo een succesvolle relatie aan te gaan. De beste manier om dit te doen is om jezelf te zijn, eerlijk en oprecht te zijn en door je persoonlijkheid te laten zien.
 • Bereid je voor: Aangezien Medtronic een internationaal bedrijf is dat zich richt op medische technologie en gezondheidszorgoplossingen, verwachten we dat je enige kennis hebt over onze geschiedenis en wat we doen. Wij waarderen het als je je verdiept in onze sector, in uitdagingen waar we voor staan en de competitieve omgeving waarin wij ons bevinden. Een goed begin is het lezen van de missieverklaring van Medtronic en de webpagina over onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij.
 • Laat ons je passie zien: Passie is een belangrijk kenmerk dat onze werknemers succesvol maakt. Niet alleen passie voor onze technologieën en onze sector, maar ook passie om te leren, te innoveren en het verschil te willen maken als wereldburger. Wat is jouw passie? Vertel het ons. We willen weten hoe je die passie zou kunnen inzetten om succesvol te kunnen zijn bij Medtronic.
 • Stel vragen: We begrijpen dat je in een beslissingsproces zit dat gevolgen heeft voor je carrière in de jaren die komen. Maak van deze mogelijkheid gebruik om ons vragen te stellen over de betrokkenheid van Medtronic bij de gemeenschap en hoe we onze organisatie, mensen en visie ontwikkelen. Stel de vragen die belangrijk voor je zijn. Ons gesprek is ook een kans voor jou om te bepalen of we bij jou en je toekomst passen.

STATUS VAN JE SOLLICITATIE

We zijn van mening dat jij op elk moment toegang moet kunnen hebben tot jouw sollicitatiestatus. Log in op jouw account om de status te controleren.

Heb geduld — het kan zijn dat er nog geen status zichtbaar is nadat je hebt gesolliciteerd. Vaak duurt het enige tijd voordat een functie is ingevuld en spelen er veel factoren mee; sommige factoren hebben helemaal niets te maken met jou of je sollicitatie.