Mogelijkheden voor studenten

Mogelijkheden voor studenten

Samen leren. Samen groeien. Samen succesvol zijn.

Bij Medtronic dragen wij bij om de toekomst van de gezondheidszorg te veranderen. Kom en neem deel aan één van onze interessante mogelijkheden voor studenten en help ons onze missie te bereiken: pijn verlichten, gezondheid herstellen en levens verlengen.

Ga de uitdaging aan, voel je betrokken en verbeter je vaardigheden door echte werkervaring op te doen. Werk samen met andere getalenteerde professionals en draag bij aan het oplossen van problemen, verbeteren van processen, vernieuwen van producten en onze klanten in staat te stellen levens te verbeteren.

STAGES

Zoek jij een stageplaats bij Medtronic in België?

Wij bieden mogelijkheden binnen meerdere disciplines:

  • Sales en Marketing
  • Ondersteunende functies (clinical, Finance, HR, Pricing & Contracting,..)
  • En meer…

WIJ BIEDEN

Als stagiair werk je aan een opdracht die betekenis heeft en bijdraagt aan het verbeteren van levens! Je bent onderdeel van een cultuur die wordt gedreven door onze missie en werkt samen met leiders die klaarstaan om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen en het afronden van je stageopdracht.

JIJ…

bent communicatief sterk en op zoek naar een plek om jouw leiderschapsvaardigheden te tonen en verder te ontwikkelen. Je brengt jouw visie naar voren en draagt bij aan onze cultuur die gebaseerd is op samenwerking en innovatie. Door de inbreng van jouw unieke perspectief, talent en bijdrage kunnen we de grootste uitdagingen van de gezondheidszorg samen aangaan ‒ Further, Together.

Alle kandidaten moeten ingeschreven staan bij een school of universiteit om in aanmerking te komen voor een stageplaats bij Medtronic.

Voor meer informatie of vragen over onze stagemogelijkheden, stuur een mail naar rs.campusemea@medtronic.com.

Open sollicitaties voor stagemogelijkheden worden niet in behandeling genomen. Kijk op jobs.medtronic.com voor onze actuele stageplaatsen en solliciteer direct.