Vrouw met mobieltje en laptop


Behandelcentra

Sacrale Neuromodulatie
(SNM-Therapie)

Als andere behandelingen niet hebben geholpen, of als u bij het gebruik van medicijnen onacceptabele bijwerkingen ondervindt, dan biedt sacrale neuromodulatie (SNM-therapie) met behulp van het InterStim®-systeem misschien een oplossing voor problemen als ontlastingsverlies, overactieve blaas (OAB), aandrang- of urge-incontinentie of urineretentie.

EXPERTISECENTRA VINDEN VOOR BEHANDELING MET SACRALE NEUROMODULATIE (SNM)

Op dit kaartje vindt u ziekenhuizen in België waar u terecht kunt voor een behandeling met sacrale neuromodulatie (SNM).

Klik op het symbooltje rechtsboven als u het kaartje op volledig scherm wilt bekijken. Klik op de gekleurde vlaggetjes om de contactinformatie van ieder centrum te bekijken.

Gebruik het plus- of minsymbool rechtsonder om in- en uit te zoomen.

Betekenis van de gekleurde vlaggetjes:

Oranje = Sacrale neuromodulatie voor blaas- en darmproblemen
Groen = Sacrale neuromodulatie voor problemen met blaascontrole
Blauw = Sacrale neuromodulatie voor problemen met darmcontrole

LET OP

De lijst met ziekenhuizen dateert van januari 2024.  In de tussentijd zijn er mogelijk ziekenhuizen bijgekomen die de sacrale neuromodulatietherapie voor blaas- en/of darmcontroleproblemen aanbieden, en/of kunnen centra dit mogelijks niet meer aanbieden.

U dient de informatie op deze site niet als vervangend medisch advies te beschouwen. Indien u twijfels heeft over uw gezondheid of een gezondheidsadvies nodig heeft, dient u contact op te nemen met uw arts of professioneel zorgverlener.