placeDanmark (Denmark)

Medtronic Connect.MeSM-fjernsalg

Kirurgisk teknologi og ekspertise lige ved hånden

Connect.MeSM-fjernsalg?

Medtronic arbejder konstant med at udvikle og vise vejen, og Connect.MeSM-fjernsalgsteam bidrager til den digitale transformation ved at levere godkendt, integreret og ekspertbaseret service, hvor, hvornår og hvornår vores kunder har behov for det.

Connect.MeSM-eksperterne hjælper sundhedsudbydere med at opnå og levere ensartet og forbedrede resultater for patienterne, alt imens arbejdsprocesser optimeres, og økonomiske mål bliver realiseret.

Samarbejde og ekspertise er grundlaget for Connect.MeSM, og vores fjernsalgsspecialister står klar til at støtte dig og dit team med fremragende kirurgisk innovation og tilpasset service af højeste kvalitet.

Hvordan kan vi støtte dig?

En af de vigtigste mål med Connect.MeSM er at levere de seneste oplysninger om Medtronics innovative produkter, tjenester og løsninger, så vi sammen kan forbedre patientplejen.

Vi vil hjælpe dig med at optimere procedurer, standardisere processer og øge effektiviteten ved at tilbyde optimale løsninger til hele sundhedsteamet, lige fra hospitalets ledelse og indkøbsafdeling til kirurgerne og sygeplejerskerne.

Se denne video for at få mere at vide om Connect.MeSM -fjernsalg, og hvordan vores eksperter arbejder tæt sammen med sundhedsudbydere for at optimere produktadministrationen og omkostningerne.

De fire værdier bag Connect.MeSM-fjernsalg

Med Medtronic-fjernsalgsteamets innovative support kan du altid få adgang til eksperthjælp.

Connect.MeSM samler og bygger på værdier som tillid, tilpasning, brugeroplevelse og pålidelighed for at sikre den bedste service.

Ekspertise lige ved hånden

Du har fuld adgang til kvalificerede og erfarne specialister, når du har behov for det.

Der findes intet bedre end at vide, at du altid kan komme i kontakt med et salgssupportteam med ekspertviden og straks få vejledning efter behov.

Det personlige præg

Fjernsalgssupportteamet og produkteksperterne hos Connect.MeSM har omfattende kliniske viden og erfaring med branchen, hvilket gør dem til en uvurderlig kilde til praktisk indsigt og rådgivning til hele det kirurgiske team.

Som sundhedsudbyder kan du sætte din lid til vores eksperter, som kan tilbyde et væld af nyttig vejledning, som er skræddersyet efter dine behov.

Komplette løsninger til hele teamet

For at opnå det rette resultat, som passer ind i din specifikke praksis, er omdrejningspunktet for arbejdet hos Connect.MeSM, som altid har fokus på den optimale løsning.

Vi giver dig adgang til alle de færdigheder og det udstyr, som kræves, for at du kan yde dit bedste og arbejde sammen med alle interessenter for at realisere driftsmæssige og strategiske målsætninger. 

Realisering af målsætninger
 

Vi leverer ikke bare produkter af en ensartet og høj kvalitet, men støtter også vores kunder i håndteringen af de ikke-kliniske udfordringer, som de støder på.

Vi samarbejder proaktivt med dig for at sikre omkostningseffektivitet, opdatere dine indkøbsbehov og strømline lagerbeholdninger gennem produktstandardisering og online ordrestyring.

Tilpasset ekspertservice

Sygeplejersker

Find ud af, hvor nemt det er for sygeplejersker at interagere med Medtronics anerkendte produkteksperter og kliniske eksperter.

Lær mere
Kirurger

Find ud af, hvordan vi hjælper kirurger med at vælge produkter og kirurgisk udstyr af høj kvalitet.

Lær mere
Indkøb

Opdag, hvor let det er at håndtere indkøb af produkter og tjenester, så hvert trin i processen er optimeret.

Lær mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem Connect.MeSM og det lokale tekniske team?

Connect.MeSM-fjernsalgsteamet står klar med samme fremragende og tilpassede Medtronic-service som et teknisk team på stedet, men vi tilbyder fjernservice med lettilgængelig hjælp til at finde løsninger, der passer til dit team, hvad enten det skal foregå online, pr. telefon eller via videokonsultation. 

Dit lokale tekniske team kan stadig besøge dig på stedet og interagere med dig i dit arbejdsmiljø.

Er det lokale tekniske team og Connect.MeSM komplementære?

Ja, med begge supportmuligheder er du sikret den rette service, levering af de bedste mulige produkter og løsninger samt effektiv administration af dine ressourcer og håndtering af arbejdet.

Du kan arbejde sammen med begge eller bare en af dem – det afhænger af, hvad der er mest praktisk for dig.

Hvornår skal jeg kontakte Connect.MeSM frem for det lokale tekniske team?

Hvis du foretrækker fjernassistance fra Medtronics salgsspecialister, er det bedste valg at kontakte Connect.MeSM. Du kan have akut behov for et produkt eller en løsning eller ønsker at strømline dit system til administration af produktordrer.

Når du kontakter Connect.MeSM, vores innovative fjernservice, får du både en effektiv og praktisk løsning, som sikrer en hurtig og komplet service til det, du har behov for, præcis når du har behov for det.

Hvad kan jeg forvente fra Connect.MeSM?
 

Du kan forvente en hurtigreagerende fjernservice, hvor Medtronics medicinske eksperter står klar, når du tager kontakten. Vi ønsker at opbygge proaktive relationer til vores kunder, så vi kan levere en fagligt avanceret og fleksibel service.

Med detaljeret viden om produkter og løsninger arbejder vi sammen med dig for at sikre strømlinede lagerbeholdninger, de bedste produkter til hele teamet og omkostningsbevidst drift.

Det hele på samme sted

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan Connect.MeSM kan hjælpe dig med at realisere dine målsætninger og opnå mere, end du nogensinde troede var muligt inden for klinisk ekspertise.

Kontakt os